Zápis

Z aktivu vedoucích MH a dorostu konaného 22. dubna 2009 od 18,00 hodin v Dolním Hradišti

 

Program:

1.      Dotace MŠMT ČR 2009

2.      Zajištění okresního kola hry Plamen, upřesnění OZ

3.      Soutěže dorostu

 

1) Informace k čerpání dotací MŠMT.

Částka na kolektiv MH nebo dorostu bude dána na vědomí bezprostředně po oznámení celkové výše dotace z ÚSH. Tato částka musí být proúčtována a doklady předloženy na OSH dle pravidel, které jste obdrželi na jednání a budou zveřejněny na www.oshps.cz . Vyúčtování dotace předloží SDH kanceláři OSH v termínech stanovených u jednotlivých typů dotací – TÁBORY  DO 31. 8. 2009, MTZ a VA SDH DO 4. 9. 2009

 

2) tento bod slouží zároveň jako oficielní pozvánka pro kolektivy MH na jarní kolo hry Plamen

 

Místo konání – Dolní Hradiště ( hasičský areál u řeky Střely )    

Datum konání – 23. a 24. května 2009 dojezd v sobotu 23. 5. nejpozději do 8,30 hodin

8,00 – 9,00 – bude probíhat presence závodníků – vedoucí se dostaví s celým kolektivem a předloží pro každé družstvo samostatnou vyplněnou přihlášku a platné průkazy všech startujících členů kolektivu. ( průkaz s fotografií a potvrzením o zaplacení členského příspěvku, podepsaná příloha rodiči a u kategorie starších podpis člena )

 

S sebou – v případě přenocování stany a příslušné vybavení.

Strava – sobota zajištěn oběd a po oba dny pitná voda,  v průběhu soutěží možnost zakoupení další stravy ( párek v rohlíku apod. )

 

ODEVZDÁNÍ KRONIK KOLEKTIVŮ – na OSH nejpozději do středy 20. května do 15.00 hodin, společně s kronikou vedoucí nahlásí přibližný počet dětí a zda budou v místě konání nocovat – z důvodu zajištění stravy. Zároveň může vedoucí nahlásit i závodníky na 60 m s překážkami.

Družstva budou startovat v obráceném pořadí dle podzimní výsledkové listiny ( od posledního k prvnímu ).

 

Dle rozhodnutí aktivu vedoucích MH dodá každý kolektiv MH na jarní kolo minimálně jednu osobu, která bude zařazena jako rozhodčí, případně pomocný rozhodčí.

 Kvalifikace rozhodčího není nutná pro splnění této podmínky

 

3) soutěže dorostu

-         Memoriál Vendulky Fránové. – zařazen mezi soutěže schválené ÚORM pro získání výkonnostních tříd v běhu na 100 metrů. Účast    na Memoriálu VF je pro dorostence podmínkou pro účast v krajském kole. Memoriál se koná 10. května 2009 v areálu HZS Košutka, bližší informace na www.oshps.cz

-         Krajské kolo dorostu se koná 14. června v Domažlicích

 

 

 

Zapsala: Lucie  Slachová